Mi a véleményetek az alábbi gimnáziumokról?
Fazekas Mihály Gimnázium
Radnóti Miklós Gimnázium
Eötvös József Gimnázium
Karinthy Frigyes Gimnázium
Madách Imre Gimnázium
Toldy Ferenc Gimnázium
Minden érdekel!
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Csak a Budapesti Toldyt ismerem.
Ismerős odajár és imádja.A gyerekek segítő készek
láttam hogy a nagymamának segítenek felvinni a táskáját.
Szerintem elég elit iskola.
A mi sulinkban mindenkinek egy álma válna valóra ha oda járhatna.
Tanulás szempontjából igen sokat kell de az ismerősünk szeret tanulni mert szerinte izgalmas új dolgokat megismerni megtanulni.
Remelem tudtam segíteni 😁
Én vagyok az #3 és a #5 is kicsit javítanék magamon
Szóval :
Ismerősünk aki a Toldyba jár ő szeret tanulni . Élvezi ha új dolgokra ismeretekre tehet szert.Mindeki aki a Toldyba jár megdolgozott érte és figyel az órán mert érdekli miről van szó😃 (a nyílt nap alapján legalábbis )
Hallotam már olyat is hogy a Toldy egy “verseny istálló”de azért ez egy csöppet sincs így.
A programok nagyon jók az iskolai élet mozgalmas.
Egy tanár akit ismerünk és a Toldyba tanít ő mondta nekem hogy szereti a diákokat és a tanár kollégái nagyon jófejek.
Persze ezek csak az én véleményeim és az ismerőseimé. Ha valamire még kiváncsi vagy írj nyugodtan 👍🏼
Én a Madáchról mesélnék...
A Madách egy nagyon jó kulturális élettel rendelkező iskola, főleg a Thália színjátszókörük miatt. Nagyon jó a hangulat, és azért kell itt is tanulni. Nem versenyistálló, de elitgimi, és sok a protekciós. Mindenképpen megéri ide jönni.
Most nézelődsz a sulik között, át akarsz jelentkezni, vagy már felvettek valahova?
#3 köszönöm a segítséged! 😊
7# neked is köszönöm a segítséged!😊 Igazából csak érdeklődök, nézelődök a sulik között.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!