Miskolciak! Mik a véleményetek ezekről a gimnáziumokról?
Stúdium
Avasi
Ferenczi
Nyitott Ajtó Baptista Iskola Mentor Középiskolája
Földes
Stúdium sose hallottam
Avasi: jó tanulóknak jó iskola, megfelelő alapképzést ad, nem hajtja túl az embereket, szerethető
Ferenczi: szakközépiskola, nem gimnázium... Sajnos sokszor találkozok azzal hogy átverik a diákokat az 5. Év hasznosságával. A diákok között könnyű rossz társaságba keveredni, ha kellően jó tanuló vagy, akkor tartaléknak se merüljön fel a neve.
Baptistát nem ismerem, neve alapján valami kegyelem iskola lehet azoknak akiket máshova nem vesznek fel, de ez előítélet. (szemben az előbbivel, ami tapasztalat)
Földes:versenyistálló, ha bírod a stresszt és kitűnő tanuló vagy akkor menj ide.
A stúdiumról még soha nem hallottam.
Az avasiban végzett mostanában jó pár ismerősöm, ők mind eltérő véleménnyel voltak az Avasiról.
A Ferenczi akkor jó, ha nem szeretnél túl sokat az egészségügyi pályától, megelégedsz az ápolóval/nővérrel.
A Baptistáról ugyanaz a véleményem mint az előttem válaszolónak.
A Földes jó iskola, szinte biztos a jó érettségi eredmény, de az is biztos, hogy rengeteget kell tanulni. Aligha illik ebbe a felsorolásba.
A Stúdiumról én sem hallottam.
Az Avasi elég jó, többféle tagozata működik.
Ferenczi szakközépiskola, egészségügyi képzést ad.
Baptistáról nem tudok.
A Földes pedig egy kaki. Igen jó idegrendszer kell hozzá, mondanám úgy, hogy acél idegek:D Nincs minden úgy, ahogy eltervezted, néha nyelni kell egy nagyot:) A végére vagy belejössz vagy nem, ez rajtad múlik. De egy tanácsot fogadj meg, kérlek: a Földes az a gimnázium, AMIT NEM SZABAD KOMOLYAN VENNI! Így rengeteg stressztől kímélheted meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!