Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lesz a pontszámítá...

Szerintetek lesz a pontszámításban valamilyen változás?

Figyelt kérdés
Mivel nem lesz szóbeli érettségi vizsga, azok a pontok, amelyek a szóbelivel szerezhetők, honnan fognak számításba kerülni? Állítólag ( nem tudom ezt biztosan ) idén eleve kevesebb volt a felsőoktatásba felvételizők száma, plusz még most le is csökkent. Amikor kevesebben felvételiztek, a ponthatárok is leestek. Idén is van erre kilátás, hogy alacsonyabbak lesznek a ponthatárok?

2020. ápr. 21. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Azonban nem megyek bele meddő vitákba gyakori kérdéseken,nem erre való ez az oldal szóval további szép napot!:)
2020. máj. 24. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Ha valóban egy dologról beszélünk, miért lenne ez egy meddő VITA?

Szerintem nem értettük meg egymást.

A kommentedben arról beszélsz, hogy te és a környezetedben lévő emberek mind tudtak volna javítani a szóbelivel, majd példákat adsz, hogy a te esetedben ez hogy néz ki.

A "javítási lehetőség" valóban működik az átlagnál, és én nem is állítottam az ellenkezőjét, sőt, nem is erről beszéltem.

2020. máj. 24. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Jó, fejezzétek már be. Pontszámításról szól a kérdés, erre teljesen bagatell dolgokról vitatkoztok. Menjetek privátba vagy fejezzétek be, bánom is én.
2020. máj. 24. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

a kérdésben pontváltozásról is szó van, mi is erről beszéltünk.

Egyébként nem értem másokat miért is zavar ez. :)) Nyugodtak ki lehet x-elni a kérdést a megválaszoltak közül, más, megosztó kérdések alatt is jellemző a vita egy irányba való eltolódása mégsem hőbörögnek az emberek, pedig sokszor elég anyázósra sikeredik egy-egy fél mondanivalója.

2020. máj. 24. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!