Ha tényleg május 3-án kezd el tetőzni a járvány, akkor nem érdemes elindítani az érettségit - ezt mondta a kormányszóvivő. Nektek mi erről a véleményetek?
Mondjuk úgy, hogy itt a kormány teljesen nullázta magát. Kifejtem:
Ha tudták, hogy május 3-án tetőzik a járvány, és ennek tudatában írták ki az érettségit, az ugye egyértelműen komoly kérdéseket vet fel. (De szerintem nem tudták, mindjárt kifejtem)
Ha nem tudták akkor csak az a szkenárió állhat fent, hogy orbán benyomott egy dátumot, villogni akart, de annyira nincs képben, hogy mi történik az országban, hogy nem is figyelte, lesz-e érettségi. Csak egy időpontot mondott, az pont hosszú hétvége, így lett volna okuk korlátozni az embereket. Csak, hát pont másnap van az érettségi. Gondolom a kormányban fogták a fejüket ezen a hülyeségen, de nem mernek ellent mondani a vezérnek, ezért másnap Müller papagájként elismétli, hogy igen, május 3-án tetőzik a járvány és az érettségit meg lehet tartani semmi gond. Erre este a kormányszóvivő azt nyilatkozza, hogy ha tényleg akkor, akkor el kell halasztani.
Bármit is tesznek a kormány hitelessége nagyon komolyan csorbul. Mernek-e kiállni azzal, hogy nem is május 3-án tetőzik a járvány? Ezzel orbánt nulláznák. Ha pedig halasztanak, azzal elismerik, hogy annak tudatában akarták megtartani az érettségiket, hogy veszélyes a diákokra. Csak, hát orbán kikotyogta a dátumot.
De az sem jobb, ha orbán tényleg csak vakított egy dátumot és pont rosszat mondott.
Valljuk meg, a kormány szépen csúszik lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!