Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyit ér a Széchenyi István...

Mennyit ér a Széchenyi István Egyetemen szerzett közgazdász diploma?

Figyelt kérdés
Már hallottam olyat, hogy nem túl sokat, de ezt nem akarom elhinni. Nekem az a véleményem, hogy aki Győrben tanul az úgyis Győrben marad dolgozni is, és így van ez más városokkal és egyetemekkel is. Szóval például én itt Győrben akarok elhelyezkedni, beküldöm egy munkahelyre az önéletrajzomat, ott többségben olyanokkal fogok találkozni, akik a Széchenyi Egyetemen végeztek. Várok minden véleményt!
2008. nov. 22. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Manapsag mar szinte mindegyik diplomara konnyen ravagjak, hogy nem mesz vele semmire,nem sokat er a diplomad, hiszen nagy a munkanelkuliseg, nehez elhelyezkedni. Ennek csak ez az oka. Miert ne erne sokat ez a gyori diploma? Miert erne tobbet egy szegedi vagy dunaujvarosi eppen.

Azert mert Gyorben szerzed a diplomadat, mas varosban is elhelyezkedhetsz vele, nem is ertem pontosan mi a kerdesed lenyege. A tudasod a lenyeg, az irigyekre pedig ne hallgass, hulyeseg amit hallottal szerintem.

2008. nov. 22. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én értem mire akarsz kilyukadni, hiszen én is közgazdásznak tanulok a SZE-n, és épp ez a tervem is, hogyha majd egyszer sikerül elvégezni, itt szeretnék állást keresni, Győrben, hiszen imádom ezt a várost! Azt hiszem nekünk inkább előny, mintsem hátrány, hogy a helyi egyetemet végezzük el. Az oktatási színvonallal semmi gond, sőt... talán még túl kemény is, nekem legalábbis baromi nehéznek tűnik...
2009. ápr. 2. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is SZE-re járok, jogász szakra. Szerintem az intézmény az ország egyetemei közül egész jó helyet foglal el és magas az intézmény nívója. Sokaktól hallottam, hogy nagyon kemény ezért volt aki át is pártolt máshova. Szerintem pont ezzel gyengítette az esélyeit, ugyanis egy erősebb intézményben többet ér a közepes is mint egy gyengében a jeles. De ez az én véleményem. Az igaz, hogy először a diploma ad esélyt hogy megkapd a munkád, a tudás ami mögötte van csak aztán fog kiderülni. Lehet, hogy a jó marketingje teszi de folyton hallom, hogy már a harmadikasok iránt is érdeklődnek a cégek tehát szerintem az elhelyezkedéssel biztoan nem lehet gond. Jó hely ez, én nagyon szeretem!

Minden jót!

2009. máj. 22. 08:28
 4/4 anonim válasza:

2 éve diplomáztam Győrben közgázon.

Diploma után az első munkahelyem Pesten a K&H-nál volt és ha ott nem diszkrimináltak a győri diploma miatt akkor szerintem máshol sem az a döntő.

Megjegyzem az első évem a Corvinuson végeztem és amíg ott minden tárgyam meglett elsőre, addig Győrben vért izzadtam mire pl a matek II. sikerült...

2009. júl. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!