21/24 anonim válasza:
Én 2009 ben nyelvvizsgáztam, nem készült semmilyen felvétel. Azelőtt meg végképp nem.
23/24 anonim válasza:
Nem városi legenda! Mint mondtam kb. ezt a két szót tudta összesen. Valaki még ment vele, ő beszélt, azt hiszem a "felkészítő" tanára.
24/24 anonim válasza:
Nálam is volt hangfelvétel, viszont valamilyen módon biztos van "megoldás". Én az egyetem alatt végig magantanárhoz jártam. Egy csoporttársam, aki végig ketteseket kapott egy hónapig hetente egy alkalommal 45 percre ment tanárhoz és elsőre sikerült neki. Mindezt államvizsga előtt és elmondása szerint gimi óta nem volt angol a kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!