11/24 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy azért nem fogja senki se jövő héten kézhez kapni. Az adott helyzetben sok helyen nem dolgoznak. Kétlem,hogy most új besorolással vagy felvétellel fogkalkoznának. Szerintem mire a gazdaság újra indul addigra vagy akkor kapjuk meg. Ősszel vagy év végén.
12/24 anonim válasza:
A közlöny 71. számában, ma ez jelent meg rendeletként:
6§. Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.
A többi teendőről maguk az intézmények adnak majd tájékoztatást.
14/24 anonim válasza:
"Nekem 2010ben volt az államvizsgám, 2 nyelven eldadogok, kint is dolgoztam, de a nyelvvizsgám 2x volt sikertelen."
Tehát 10 év alatt mindössze kétszer próbálkoztál. De gondolom, meg vagy róla győződve, hogy te mindent megtettél.
15/24 anonim válasza:
Nekem volt két ilyen ismerősöm, elmentek 2-3 szor a diploma után, nem lett meg. Megvették. Hivatalosan bejegyzett, habár nem legális, de mégis valódi nyelvvizsgájuk van. 270 ezer ft volt, egyszer 11 éve emlékszem, hogy mondta az egyik. A másik meg bement vizsgára, lerakta a vizsgátatóknak az 50-50 ezret és kapott egy megoldókulcsot a feladatokhoz. De az előre meg volt beszélve polgármester szülő révén. De most már ez sem kell, ingyen jön.
16/24 anonim válasza:
#15: De most biztos az általad leírt személyek verik magukat, hogy ők bezzeg megcsináltàk a nyelvvizsgát, mások meg nèlküle megkapják most a diplomát. Aki több százezret fizetett, nulla tudással, csalással átment, az ugyanúgy nem ér semmit. Hányinger..
17/24 anonim válasza:
Utolsó. Sajnos igen, de sokan úgy vannak vele, hogy pénzért mindent. És ha van, akkor ki is használják.
18/24 anonim válasza:
Nekem a kollégám 1 hónap alatt tett le egy B2 angol nyelvvizsgát. Se előtte, se utána nem tudott egy szót sem. A szóbelin egyszer mondott egy yes-t, egyszer egy no-t. Most pedig mindenki gondoljon azt amit akar. Attól függetlenül jó szakember.
19/24 anonim válasza:
egy kis kenőpénz utolsó és máris elég a yes és a no
20/24 anonim válasza:
Ez egy városi legenda, amiről beszéltek. A szóbeli vizsgákon hangfelvétel készül, többkörös ellenőrzések vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!