Mi lesz a megoldás az érettségivel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ezek szerint nem marad el, de ugye ti sem tudjátok elképzelni, hogy rendesen ugyanúgy lesz? :O
Én most már nagyon aggódom, hogy nem fognak semmit sem csinálni és nem szeretném veszélyeztetni a családomat. Ráadásul én másik városba jelentkeztem (kiegészítő érettségit teszek), mert akkor még úgy volt, hogy az érettségi idején úgyis ott leszek, szóval vonatoznom is kellene ami még plusz veszélyforrás.
Szerintetek mi lesz a megoldás?
2020. ápr. 7. 11:30
11/13 anonim válasza:
Ugyan ez konkrétan nem az érettségiről szol hanem a szakmai vizsgákról de szerintem az értségivel is valami hasonlót terveznek.
De amúgy is elvileg holnap de szerintem még a héten kiderül mi lesz.
12/13 anonim válasza:
Ha ilyet terveznek, akkor tényleg ne számítsanak túl sok vizsgázóra.. Egyébként nem hiszem, hogy ilyennel rukkolnának elő. De sose mondjuk, hogy soha.
13/13 A kérdező kommentje:
Hm akkor szerintem jó sokan hivatkoznának a vírusra. Csak azt nem tudom, hogy akkor milyen lehetőség lenne. Akinek továbbtanulás miatt van szüksége az érettségire, az áldozza be magát és a családját?
2020. ápr. 7. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!