Ha a távoktatás miatt évismétlö lenne a gyerek mert nemtud részt venni, lehet valahol kérvényezni hogy ne legyen az hanem pótvizsgazzon?
Elég összetett a helyzet.Második osztályos a gyerek, eddig egész jó tanuló volt de most a vírus idején olyan helyen van ahol nincs internet és így elmarad a feladatokkal. Egyedül nevelem nem tehetem meg,hogy otthon maradjak vele mert akkor élhetnènk a családi pótlékból ami tudjuk nem elég semmire.Így dolgoznom kell csak Nemtudom vele mi lesz mert teljesen lemarad 😞
Az osztályfőnöke megértő eddig csak félek ha év végéig ez lesz a helyzet az oktatásban,már hiába megértő meg fog bukni a gyerek.
Meg igazából nem érti és én sem tudok neki mit mondani rá,eddig nornalis játékokkal játszott telefon ilyesmi le volt tiltva mert 7 évesnek semmi szüksége rá.
Eddig maguk a tanárok is szidták hogy jaj xy gyereke sosme tanul csak a tableten lóg most meg az a f....a gyerek.Jol at fordult a világ.
Néztem tabletet az kaphato olcsón de sosem használta még én se vagyok egy szgep zseni pedig érettségiztem belőle 😀
13 Nemtudok senkinek fizetni ezért,akkor ennyi erővel ne dolgozzak mert annyiba lenne a felügyelet.
Elvileg ha megoldjuk a feladatokat késve is nem bukik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!