Mi a véleményetek a mostani "Online oktatásról"?
Én 11.-es vagyok, de nekem is megvan róla a véleményem.
Néhány órát jobban szeretek így, mert kisebb erőfeszítéssel jobb jegyeket szerzek, pl fizikából, töriből vagy éppen nyelvtanból.
Videochatelni utálok, ezért azt nem szeretem, ha megkérik, kapcsolja be a kamerámat.
A beadandókat mindig megcsinálom, ahogyan a házikat, ellenőrizhető órai munkát is, ugyanakkor tanulni egyáltalán nem szoktam óráról órára.
Kicsit motiválatlan vagyok így, hogy nem látom a tanárokat testközelből, és nem kell félnem, hogy feleltetnek, mert minden előre meg van mondva, nincs semmi hirtelen röpdoga, meg ilyenek, mert túl bénák a technológiához.
Ugyan én még nem érettségizek minden tárgyból, de angolból osztályozó vizsgát, és előrehozottat szerettem volna ebben a tanévben tenni. Így, hogy kijárási tilalom van, és zárva a suli, nem tudom ez hogyan lesz megoldva, és kicsit félek, hogy, ha őszre tolódik ez az egész, akkor elfelejtem helyesen használni a nyelvtani szerkezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!