Hány ponttal kerültetek be a Károlyi Mihály spanyol kéttannyelvűbe? Főleg mostani nulladikosok, elsősök
Figyelt kérdés
Nem úgy sikerült a felvételi ahogy terveztem. Hány pontot írtatok a felvételin? A szóbelivel és a jegyekkel együtt hány ponttal kerültetek be? Előre is köszi a válaszokat.2020. jan. 19. 15:39
1/5 anonim válasza:
Szia,bar en is csak most akarok oda menni, de remelem felvesznek minket🥰a szobelin tedd oda magad! 🤪
2/5 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem hogy hány pontod lett? Én is ide felvételizek és magyon ideges vagyok hogy mennyi az esélyem....
3/5 anonim válasza:
Ne aggodjatok, en mar a karolyiba jarok par eve, bejutni konnyu, a bentmaradas az ami problemas
4/5 anonim válasza:
Igen, oda jártam, a károlyi nehéz, nulladikban egy gyerek otthagyta, elsőben 1-2 gyerek otthagyta, 2 megbukott, érettségiig kb összesen 8-10 gyerek elment vagy megbukott, de, aki kitartó és szorgalmas és szuper tanárokat fog ki, az nagyon jól jár a sulival.
5/5 anonim válasza:
Szia! Hanyadik vagy a rangsoron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!