Milyen a Városmajori Gimnázium ének-zene tagozata? Nehéz bejutni?
A VMG minden tagozatán sokszoros túljelentkezés van, úgyhogy azt kell mondanom, hogy IGEN, nehéz bejutni az ének-zene tagozatra is.
Meg kell írnod az írásbelit és aszerint behívnak szóbelire. Nem tudom pontosan hogy mivel kell készülni. (nézd meg a f. tájékosztatóban)
De oda nem vesznek fel "hobbi énekeseket"!
Ha nem foglalkoztál komolyabban a zenével akkor kevés az esélyed:((
Tanulmányi pontszámot tekintve énekre a legkönnyebb bekerülni, viszont alapszinten mindenképpen kell tudni a szolfézst, valamint vmilyen hangszeren játszani. Tehát van külön zenei felvételi, írásbeli és szóbeli is, de tényleg nem olyan nehéz, ha előtte tanultál szolfézst. ;)
(Egy városmajoris ének szakos)
Bitang könnyű, de hülyeség oda menni. Egy nagy szar iskola!!!! Gráf pedig egy sárkány. Kell tudni az alap hangközöket, hangzatokat.
Egy vmg-s
Én éken tagozatos vagyok ott, most kezdtem. És senkinek sem ajánlom. Elv most fogják beszüntetni.
A pszichológushoz járók 60% énektagozatos, és borzalma. Nem tanítanak semmit, már eleve elvárják, és a lelki világod a nullára kerül így egy fél év alatt. Semmi pozitív visszajelzést nem kapsz, aláznak mindenkit, ráadásul az egész iskola lenézi az énekeseket... Nem ajánlom senkinek. Engem ez alatt a félév alatt Gráf tanárnő... Konkrétan tönkretett. 5en mentek el a suliból miatta. Nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!