Mi a véleményetek a magyar diplomagyárokról, nem aggasztó, hogy ebben az országban ontják a diplomásokat?
"Egyébként igaza van a kérdezőnek. Aki mást mond, valószínű azon egyetemisták 60%-ba tartozik, aki régen fel se vettek volna egyetemre. "
Ja, szóval rajtad meg a kérdezőn kívül mki hülye, meg be se került volna :D Nem tán te nem kerültél be inkább?Nem hinném,hogy akkor ilyen kijelentéseket tennél, ha lenne 1-2 diplomád.
Nézzél már szét az országban!Mégis mit csináljon az ember, ha ki jön középsuliból?Érettségivel szerinted lesz is munka?És ha valaki jó tanuló?Ne menjen E(!!)gyetemre, mert szerinted mindenkinek az van?
Írta valaki, hogy más országban is így van, sőt..ha megengedheti magának az ember, hogy tovább menjen tanulni, akkor miért kell ezért már hülyeségeket kijelenteni?
Annyira meg én is tartom az Egyetem szót, hogy nagybetűvel írjam, még ha általánosságban kicsivel is kell.Amúgy biztos engem sem vettek volna fel sehova a 412 pontommal igaz?Hány éves vagy egyáltalán h ilyeneket kijelentesz?Ha meg diplomáért mész, akkor neked is minek adnak?Röhej..
Nem kérdezte senki, hogy hogy vagy ;) Amúgy gratulálok, hogy észrevetted az egyetlen elgépelésemet(kihagytam 1 p-t, nem vagyok hülye, tudod..)
De jó, hogy neked a legtöbb egyetemet könnyű elvégezni, biztos nagyon ügyes lehetsz :D Azért a diplomáért igen is, hogy meg kell küzdeni, még a legkönnyebbnek tűnő szakon is, de hát te csak első éves vagy, majd meglátod.(Már bocsi, de attól, mert első helyen vettek fel és már 1 évet kihúztál, értelmeset eddig nem írtál..)
Én értem mit mondasz.Már írtam h sok mkinek nincs helye ott, de hamar ki is hullanak sztem, meg hát költségesen is vannak, ha meg meg is kapja a diplomáját, én azt mondom, hogy megérdemelte. Amúgy sok mki van úgy vele, hogy nem a diploma teszi az embert:)
Aki meg "beszólt": Értelmes dolgokat írtam, kb. ugyanezt is leírtam az 1. kommentembe, de ugye én is a 60%-ba tartozhatok csak, mivel nagy "e"-vel írtam, ezt írtad, hogy nekem is üzened, most nem azért, de muszáj volt odaírnod, igaz?
Sajnálom Kérdező,hogy egy kalap alá vettelek a 70%-ossal:)) De nagyon utálom az olyat, aki csak a fejét jön tenni, helyesírási hibákat nézni, meg zagyvaságot beszélni, 19 évesen (Y)
Hagyjuk már,hogy a legtöbb szak könnyen elvégezhető :/ itt nem arról van szó!
Ugyebár egyből bírálni kell, hogy több, mint a fele be sem került volna, és?Ő dolguk:D Ahogy írta előttem lévő, azok hamar kihullanak.Én nem egy könnyű szakra járok, mégsem mondok olyat, hogy ami szerintem könnyűnek tűnik, azt könnyű is elvégezni, ez egy nagy tévhit.
Amúgy a mai világ tényleg megköveteli a diplomát, de az ember jobban tud érvényesülni vele(És nem csak Mo-t tekintve)
Egyébként te mit tanulsz?:)
Ilyenre még szerintem ne számítsunk...nevetséges szerintem, hogy az államis ponthatár 400 vmennyi a költséges meg 210 pl (ideit mondok)
A sulinak megfogja érni, hogy "hülyébbeket" is felvesz, mert fizetnek. De mondjuk én olyat nem is engednék felvételizni akinek minimum nincs 260 pontja(csak mondtam egy számot)
Iwiwemen láttam, hogy egy srác kiírta h 168 ponttal nem vették fel sehova :D:D:D:D
Igaza van a kérdezőnek szerintem. Kevesebb diplomást kellene képezni, és arra is figyelni kellene, hogy mire van igény.
Azért az, hogy a jelentkezők (azt hiszem) 69,7%-át felvették (és ehhez jön majd még a pótfelvételi is)...az kicsit túlzás, nem?
Régen kiváltság volt egyetemre járni. Csak a legjobbak kerülhettek be. Most meg már szinte mindenki, csak azért, hogy ne a munkanélküliek táborát gyarapítsák. Tiszta szánalmas:/
Mondjuk én annyira nem aggódom:) Elvileg olyan szakra járok, amivel még mindig el lehet helyezkedni. Remélem így is marad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!