Mi a véleményetek a magyar diplomagyárokról, nem aggasztó, hogy ebben az országban ontják a diplomásokat?
Van 5-10 féle diploma, ami ma ér is valami,meg kb 5 féle OKJ,ami még használható....
Ha valaki ezt a 10-15 féle képzést(nagyrészt gazdasági-műszaki terület)nem érzi igazán magáénak,baromi nehéz lesz a helyzete..
Magyarul:aki a gazdasági/műszaki/t.tudományos vonalat nem preferálja,(+orvosi)az jobb ha elássa magát:(
Azért aki államis, oda nem könnyű mindig bekerülni, a költséges kicsit aggasztó, de azok hamar ki is esnek sztem, akik nagyon alacsony ponttal mennek..
Amúgy nem értelek kérdező, Mo-n szted olyan könnyű megélni?Azért egy diploma még mindig többet ér mindennél, plusz munkát is nehéz találni, akkor már inkább tanuljon az ember és sztem nincs olyan Egyetem, amit könnyű elvégezni.
Ha itt tartunk, régen meg a szakmunkásokat ontották, akkor arra is ezt mondanád? Most a diploma ér annyit, ez van.
Remélem nem te vagy az, aki pár hete feltett ilyesmi kérdést, hogy a diplomások nullák és vitát szított :S
Egyébként igaza van a kérdezőnek. Aki mást mond, valószínű azon egyetemisták 60%-ba tartozik, aki régen fel se vettek volna egyetemre.
Ezt üzenem annak is, aki az egyetem szót nagybetűvel írja!!! Azonkívül igenis van olyan egyetem (a legtöbb), amit könnyű elvégezni.
Tudod, az Egyetem egy intézmény név, nem véletlen írom nagybetűvel, talán, mert tisztelem.
Másrészt azt írásodból kiderül, hogy ép, hogy te vagy olyan, aki nem jutott be egyszer sem, akkor miért is írnál ilyeneket...?
Biztos h van olyan szak is, amit könnyEBB elvégezni, de olyan h könnyű sztem egyáltalán nincs.
Igaz, a kérdésre nem is válaszoltál, csak oltagatni tudod az embert és hülyeségeket mondani..
Az egyetem szó köznév, kisbetűvel írandó. Egyébiránt ép nem egyenlő épp.
Kösz, jól vagyok, most végeztem az első évet, tavaly felvettek első helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!