Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar diplomagyárokról, nem aggasztó, hogy ebben az országban ontják a diplomásokat?

Figyelt kérdés
Elképzelhető sőt nagyon nagy esély van rá,hogy ezek a diplomák idővel teljesen elértéktelenednek. Nem? lassan egy diploma felér egy érettségivel az értékét tekintve. lehet fölöslegesen aggódom,nem tudom...
2010. júl. 26. 10:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Most ez a divat. Kevesebb egyetem kellen,kevesebb hallgatóval,de magas színvonalú oktatással. Akkor érne is valamit a diploma.
2010. júl. 26. 11:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Van 5-10 féle diploma, ami ma ér is valami,meg kb 5 féle OKJ,ami még használható....

Ha valaki ezt a 10-15 féle képzést(nagyrészt gazdasági-műszaki terület)nem érzi igazán magáénak,baromi nehéz lesz a helyzete..

Magyarul:aki a gazdasági/műszaki/t.tudományos vonalat nem preferálja,(+orvosi)az jobb ha elássa magát:(

2010. júl. 26. 11:46
 3/20 anonim ***** válasza:
*valamit
2010. júl. 26. 11:46
 4/20 anonim ***** válasza:
30%

Azért aki államis, oda nem könnyű mindig bekerülni, a költséges kicsit aggasztó, de azok hamar ki is esnek sztem, akik nagyon alacsony ponttal mennek..

Amúgy nem értelek kérdező, Mo-n szted olyan könnyű megélni?Azért egy diploma még mindig többet ér mindennél, plusz munkát is nehéz találni, akkor már inkább tanuljon az ember és sztem nincs olyan Egyetem, amit könnyű elvégezni.

Ha itt tartunk, régen meg a szakmunkásokat ontották, akkor arra is ezt mondanád? Most a diploma ér annyit, ez van.

Remélem nem te vagy az, aki pár hete feltett ilyesmi kérdést, hogy a diplomások nullák és vitát szított :S

2010. júl. 26. 12:36
 5/20 A kérdező kommentje:
Dehogy :) eszemben sincs senki felett ítélkezni,csak úgy vélem sok a "büfészak". 96ezer embert vettek fel idén is,soknak tartom.
2010. júl. 26. 12:46
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
De miert mondja mindenki, hogy Magyarorszag diplomagyar? Szerintetek kulfoldon nem ugyanez van?? Az a lenyeg pont, hogy minel tobben menjenek, minel hosszabb ideig tanulni, hisz addig sem keresnek munkat, igy kevesebb lesz a munkanelkuliek szama. Meg amugy is rafer az emberekre egy kis muvelodes. Nem art, ha minel tovabb tomik a fejukbe a tudast, hatha vmi megmarad:-))
2010. júl. 26. 13:19
 7/20 A kérdező kommentje:
Csak olvastam már olyat,hogy takarítót kerestek diplomával,csak reménykedni tudok,hogy az illető fricskának szánta...művelődni nemcsak az egyetemen lehet :)
2010. júl. 26. 13:52
 8/20 anonim ***** válasza:
57%

Egyébként igaza van a kérdezőnek. Aki mást mond, valószínű azon egyetemisták 60%-ba tartozik, aki régen fel se vettek volna egyetemre.

Ezt üzenem annak is, aki az egyetem szót nagybetűvel írja!!! Azonkívül igenis van olyan egyetem (a legtöbb), amit könnyű elvégezni.

2010. júl. 26. 14:59
 9/20 anonim ***** válasza:
46%

Tudod, az Egyetem egy intézmény név, nem véletlen írom nagybetűvel, talán, mert tisztelem.

Másrészt azt írásodból kiderül, hogy ép, hogy te vagy olyan, aki nem jutott be egyszer sem, akkor miért is írnál ilyeneket...?

Biztos h van olyan szak is, amit könnyEBB elvégezni, de olyan h könnyű sztem egyáltalán nincs.

Igaz, a kérdésre nem is válaszoltál, csak oltagatni tudod az embert és hülyeségeket mondani..

2010. júl. 26. 15:25
 10/20 anonim ***** válasza:
57%

Az egyetem szó köznév, kisbetűvel írandó. Egyébiránt ép nem egyenlő épp.

Kösz, jól vagyok, most végeztem az első évet, tavaly felvettek első helyre.

2010. júl. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!