A Szent László Gimnáziumba hány fősek lesznek a 2020/2021-es osztályok? Illetve van esélyem bejutni?
Az első kérdésemre sajnos sehol nem írják a választ.
Biosz-kémián és humánon 61. Vagyok, emelt angolon pedig 68.
Előre is köszi a válaszokat!
Itt kikeresheted a sulit, az osztályokat: a létszámokat is, és azt is, hogy az utóbbi 2 évben hányadikok voltak az utolsó bejutók.
1. Válaszoló mielőtt fontoskodnál, jó lenne, ha tisztában lennél a dolgokkal.:,D Jelenleg online oktatás folyik. A mostani helyzet alapján nem fog kelleni évet ismételni, ha osztályozót kéne tenni, állok elébe, nekem nem akadály:)
És persze, homályos jelenleg az oktatási rendszer, de nem látom, hogy mi baj azzal, ha egy diák érdeklődik valami olyannal kapcsolatban, ami szintén homályos.:) Tudod, van, aki erre komolyan készült. Lehet te nem voltál ezen emberek egyike, bár nem szeretnélek beskatulyázni..:)
2. Válaszoló Köszi:)
Szia!
Az előző évek statisztikái alapján van esély rá
,hogy bekerülsz. A biosz-kémián elég necces, az angolon kicsit magasabb szokott lenni az utolsó felett ideiglenes rangsororon lévő száma, szóval oda több az esély. A humán ugye idén indul először, de szerintem ott kicsit magasabbak lesznek a rangsor számok, bár ezt nem lehet tudni. Szerintem ott szinte tuti, hogy bent vagy. Én is jelentkeztem a Lászlóba. Sok sikert Neked, majd írd meg, hogy mi lett! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!