Ez egy szakmai képzés,felnőtteknek ugye de Nemtudom egy másodikos alsós gyereknek hogy lesz megoldva.
2020. márc. 16. 14:56
12/18 anonim válasza:
"szakmai képzés,felnőtteknek"
Mármint mi? A digitális oktatás? Nem, az nem csak szakmai lehet, és nem csak felnőtteknek. Bármit lehet digitálisan oktatni (csak nem szoktunk ilyet csinálni legtöbben, úgyhogy eleve azzal is el fog telni elég sok idő, hogy átlássuk, hogy mik is a lehetőségek egyáltalán).
2020. márc. 16. 15:01
13/18 anonim válasza:
Nem ,az a szakmai képzés amire én jarok. És nálunk így lesz megoldva ahogy irtam.
Csak azért tettem hozza mert nem mindegy hogy egy általános másodikos vagy egy 20 évesről van szó 😊
2020. márc. 16. 15:05
14/18 anonim válasza:
jaj, kilenc, de cuki vagy :)
ha valamit jobban tud nálad valaki, akinek nincs istenített diplomája, az egyből hlye, ugye? az ilyen alakok miatt tart ott a magyar oktatás, ahol, mert ha lenne is lehetőséged valami újat tanulni és fejlődni, te inkább takarózol azzal, hogy neked több papírod van és öregebb vagy...
2020. márc. 16. 15:14
15/18 anonim válasza:
Hát, örülhetsz, hogy elmarad idén a kompetenciamérés, mert szövegértésből még nem vagy a spiccen. Nem diplomáról meg papírokról beszéltem, hanem arról, hogy az iskolai életben létezik (tetszik vagy nem: létezik) egyfajta hierarchia, és eszerint a tanárnak nem az a dolga, hogy azt tegye, amit a diákjai elképzelnek, hanem hogy azt, amit a főnökük feladatul ad nekik. Ha azt mondja az igazgató, hogy kedves kollégák, csinálja mindenki azt, amit a diákok mondanak, akkor majd visszatérünk a kérdésre.
2020. márc. 16. 15:19
16/18 A kérdező kommentje:
Oké,de ez a téma,hogy jött a kérdésemhez?
2020. márc. 16. 15:22
17/18 anonim válasza:
Nálunk ma találták ki hogy s mint legyen
Holnap kezdődik a távoktatás,legalábbis nálunk.De van,ahol mar ma elkezdték.
2020. márc. 16. 15:35
18/18 anonim válasza:
Nálunk ma csinált két tanár Google Classroom-ot, két másik meg már év eleje óta használja. Anyagot és feladatot már 2 és fél (itt még konkretizálni fogja) helyről kaptuk szóval mondhatni nálunk már elkezdték :) de nem bánom, mert érettségi felkészítő feladatsort is kaptunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!