Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nagyon elöl állok az...

Ha nagyon elöl állok az ideiglenes rangsorban, akkor tűl gyenge lenne számomra az a középiskola?

Figyelt kérdés

Most tették csak fel egyik iskolába az ideiglenest rangsort, amin meglepő módon 22. és 26. helyen vagyok. Ráadásul 22. azon a szakon, ahova 34 főt vesznek fel. Azt hittem, hogy ez sokkal erősebb iskola, nem gondoltam volna, hogy ennyire elöl leszek majd. Ez ugye nem feltétlen jelenti azt, hogy számomra nem lenne elég erős az oktatás? Van egy másik iskola, amit nem tudok eldönteni, hogy most az, vagy ez az iskola legyen a második. Mivel az elsőnek megjelölt iskolába nem nagy a valószínűség, hogy felvesznek, ezért fontos lenne, hogy melyik lesz a második helyen. A másik iskolában egyébként 107. vagyok, de általában legalább a 140. is be szokott jutni. Míg ahol 22. vagyok, ott 90. és 57. volt az utolsó bejutott az utolsó években.

Emelett aki tud valamit mondani a pesti II. Rákóczi Ferenc Közgázról, az kérem írja le! Ott lettem ennyire elöl a listában.

2020. márc. 16. 02:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy elől vagy! 100valahanyadikként nem biztos, hogy bejutsz.
2020. márc. 16. 07:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Arról a suliról nem olyan jók a visszajelzések. Mit jelöltél még?
2020. márc. 16. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Kellene tudni, melyik a másik suli.

Itt összehasonlíthatod a két suli pár adat alapján: jelentkezők, felvettek, verseny- és érettségi eredmények stb.

[link]

2020. márc. 16. 07:50
 4/7 A kérdező kommentje:
A váci közgáz a második suli. Csak azért nem írtam le, mert gondoltam, hogy azt pestiek nem igazán ismerik.
2020. márc. 17. 00:09
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 Azt nem tudtam, hogy az érettségi eredményeket is meg tudom nézni. Ez hasznos! Köszi!
2020. márc. 17. 00:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a tavalyi eredményeket és egyértelműen a váci közgáz az erősebb. Ráadásul közelebb is van sokkal. Azt hiszem, döntöttem.
2020. márc. 17. 00:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kicsit félreérthetően írtam le. A másik iskola, azaz a váci, nem azt jelöltem meg első helyen. Hanem van egy iskola, amit elsőnek jelöltem, és nagyon kevés az esély, hogy felvesznek, ezért vaciláltam a váci közgáz és a Rákóczi között, hogy melyik legyen a 2. és melyik a 3. Mert ugyebár ha az első helyre nem vesznek fel, akkor automatikusan a 2. helyen jelölt iskolába nyerek felvételt. De a váci közgázba is szinte biztos vagyok, hogy felvesznek. Mert ha 107. vagyok a listán, és tavaly, tavalyelőtt az utolsó bejutott 140-150. volt, akkor én is simán bejutok. Nem hinném, hogy idén annyira eltérne a statisztika a múlt éviektől.
2020. márc. 17. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!