Hogyan lesz így idén érettségi vizsga szerintetek?
Mi csak most tartunk a tételek felénél. József Attiláról és Örkényről pl.nem is hallottam.
Gáz tudom. Főleg a történelem, semmi állampolgári ismereteket nem vettünk. Szóval majd bújom a netet. Még így is azt mondom hogy legyen megtartva. Maximum több napra leosztva, hogy ne legyünk sokan.
#1 Nekünk is van még új anyag, töriből még szóbeli tételek is alig vannak..Nem is ez a baj..De a matekot hogy tanítják így mondjuk meg!?Mert mondjuk a magyart megtanulod,de ezt érteni is kéne..
Én nagyon örülnék ha idén tudnék érettségizni így is..
Minden ember értékes, másrészt meg nem piszkos a munka, ha az ember nem tanul tovább.
Jelenleg egyet lehet hogy kitöltjük az előző évi feladatsorokat.. v. Kiválóak a kidolgozott érettségis könyvek.
Matekból nekem segített, bár a jövő héten lett volna számonkérés.
Bocsánat hogy félreértelmezhetően sikerült megfogalmaznom a mondanivalóm.
De, az érettséginek egyetlen egy haszna van. Ezzel tudsz bejutni a felsőoktatásba.
Na, ha már itt, a "felvételinél" gondok akadnak, lehet értelmetlen az egész számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!