Lehetséges lenne az, hogy a koronavírus miatt innententől szeptemberig szünet lenne, és utána évismétlés?
Iskoláról van szó, nem egyetemről. És a magyar iskolák tanárai nincsenek ellátva eszközökkel ahhoz, hogy otthonról tanítsanak.
Kérdező, igen, lehetséges lenne. Valószínűleg épp azt fogják épp most bejelenteni, hogy mi is lesz, figyeld a híradásokat!
én kizártnak tartom, ők sem akarják ennyi ember életét tönkretenni
vszínűleg csak eltolják,utána meg esetleg szombati tanítás stb-vel pótolható lesz a lemaradás
"ők sem akarják ennyi ember életét tönkretenni"
Az azért érdekelne, egy év halasztás miért jelentené azt, hogy bárki élete is tönkre lesz téve?!?!?!?
Én nagyon remélem hogy meg lehet valahogy oldani és nem lesz évismétlés.
Én 5 éves szakon vagyok akkor így 6 lenne belőle azaz 21 évesen éretségiznék úgy hogy nincs semmi szakmám csak egy érettségim és felsőfokúm. Szóval sok diáknak kiszúrás lenne főleg hogy 6 és fél hónapot már végigszenvedtünk. Inkább jövöre nem lenne őszi szünet és szombaton is be kell járni így felváltva az évismétlést.
"azoknak, akiknek otthon megoldható"
És akinek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!