Szerintek meg lesz tartva a 2020-as érettségi vagy a koronavirus miatt el fog maradni?
"úgy lenne igaszságos ha az egyetemistákat is visszamarasztalják erre az évre" - miért, ha te sz*vsz, sz*vjon más is? ÉN meg tudom tanulni az anyagot itthon is, nincs miért visszatartsanak.
Amúgy ne parázz, szerintem el lesz halasztva, de valamikor a nyáron megtartják. 2-3, esetleg 4 hónap lesz kritikus.
"Ha nem tudunk leérettségizni, akkor úgy lenne igaszságos ha az egyetemistákat is visszamarasztalják erre az évre. Kezdjék ők is előről a tanévet..."
Azért a kettő egy kicsit különbözik. Nem tanév van, hanem szemeszter. A tavaszi szemesztert mégis, hogy csináld az őszi szemeszterbe? :).
Ha nem tudunk leérettségizni, akkor úgy lenne igaszságos ha az egyetemistákat is visszamarasztalják erre az évre. Kezdjék ők is előről a tanévet..."
Az egyetem már nem érettségi kategória, itt félévek vannak és nem évek..ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a másé is elég óvodás felfogás
Lehet az lesz, hogy július-augusztus (max szeptember első 1-2 hete) körülre tolják el. De ez csak elmélet.
Szóval lesz plusz néhány hónap tanulásra.
De ez ismétlem csak elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!