Elte-Tátk-ra, szoc vagy társadalmi tanulmányok szakra felvettek, van kérdésetek?
Szia!
Ide érthetően nem fogok neveket írni, de elég sok előadásotok lesz, azokon meg nem választható meg a tanár.
Ha leírod privátban a szemináriumod nevét és a választható tanárokat, valamint a tárgy nevét aminek nem vagy tisztában a követelményeivel szívesen válaszolok.
Szia!
Én is a matekról érdeklődnék, illetve, hogy látod-e a szak értelmét. Van/lesz elhelyezkedési lehetőség? A nemzetközi gazdálkodás 'nélkül' is érdemes? (Hiszen pont a rengeteg matekot akarom elkerülni) Nagyon köszi! :)
Szia!
Konkrét kérdéseket továbbra is szívesen fogadok mindenkitől privátban.
Hát, ha a matekot akarod elkerülni, nem ez a legjobb szak. Nagyon sok matekot érintő tárgy van, de talán a legdurvább a két félév statisztika előadás. De mivel én aki sosem volt penge matekból, és ez még enyhe kifejezés, túl vagyok a statisztika szigorlaton, azt tudom mondani, hogy rengeteg gyakorlással mindenkinek sikerülhet.:)
A szak hasznossága teljesen egyéni, szerintem mindenképpen ajánlott a mesterszak, és a három év alatt ki fog kristályosodni, mi is érdekel legfőképp. Ha pedig a témában menetelsz szépen tovább a doktoriig, nem lesz gondod az elhelyezkedéssel.:)
Igen, társadalmi tanulmányok BA-ról felvételi útján lehet továbbmenni a karon szociológia MA-ra.
De van szociológia BA is.
A honlapon fent van minden szak tanterve.
Szia!
Próbáltam volna Neked privit küldeni, de azt adja be a gyakorikerdesek.hu, hogy már nem publikus a mail címed. Tanárokról szeretnék tanácsot kérni. Gondoltam inkább privátban, mint itt. Adatfelvételt kellene felvennem és sajnos nem tudom,h kinél mire számíthatok.
Remélem még látogatod néha ezt a kérdést és nem hiába írok.
Köszönöm!
Szia!
Nem értem, hogy miért nem publikus a címem, próbáltam állítgatni, de nekem is folyamatosan azt írja ki, hogy nem engedélyeztem az írást, pedig de...:)
Szóval, ha megadod a címed, vagy itt vagy levélben az msn címed, felvehetjük a kapcsolatot.
Egyébként adatfelvételnél Cs. A. kezdőbetűkkel (nem akarok személyiségi jogokat sérteni) rendelkező tanárnőt ajánlom, ha van ilyen opciód.
Szerintem a legkedvesebb nő a karon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!