Lesz abból valami, hogy eltörlik a nyelvvizsga kötelezettséget diplomához?
Egy netes portálon olvastam.
Szerintetek?
Kedves utolsó!
Neked milyen nyelvvizsgád van? :D
sajnos nem fogják eltörölni.
elég gáz hogy ideáig süllyedtünk, hogy a saját nyelvünket "lesz@rva" kell más országok idegen nyelveit megtanulni, mintha a magyar sehova nem kéne és nem lehetne vele elhelyezkedni, ami nem is csoda hisz külföldieknek adta el a volt kormány az egész országunkat...
Kedves 17:27!
Angol felső és német közép.
És nem oltás volt, de nyelv nélkül a mai világban már nem megy az ember semmire, ezt állítom!
Tisztelt 17:36:
17:27-es vagyok. nekem is van közép angol és közép német nyelvvizsgám, mert tudom hogy mindenhova kell már a nyelv.
de amit írtam az magánvélemény, hogy nem jó ez a "soknyelvűség"!
vegyük példának másokat, olyan nemzeteket akik világnyelven beszélnek, náluk már az nagy számnak számít ha 1 idegen nyelvet megtanulnak, de inkább az az általános hogy nem tanulnak nyelveket, mondván hogy minek amikor 1 világnyelvet beszélik.
mi tanulunk angolul, németül, franciául, stb. 1 német/angol/francia az életbe nem fog magyarul megtanulni, azt sem tudják hol vagyunk, kik vagyunk...
ezért írtam amit írtam, eladjuk a lelkünket is a külföldi multiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!