Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sok mindent hallotam a Vörösma...

Sok mindent hallotam a Vörösmarty iskoláról a 18. kerületben van. Nektek mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Én magam nem jártam oda de az unokatesóm gyereke lehet hogy oda fog járni. Légyszi aki oda járt írja le hogy milyen. A kislány idén másodikos de az előző iskolában nem érezte jól magát ezért átmenne ide. Nyelvi tagozatos lenne. Mit kell tudni, milyen a német tanár?

2020. febr. 7. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Én a gimnáziumi részébe járok, de az ottani némettanár tanít nálunk is. Egyszerűen tündéri, imádjuk. Nagyon kedves, tipikus tyúkanyó.

Az első 4 osztály másik épületben van, így az ottani társaságról sajnos nem tudok sokat írni, de nem láttam kirekesztett gyerekeket, és ha valaki sírvafakadt, azonnal ott volt mellette 2-3 másik és vígasztalta. Alapjáraton egy jó hangulatú iskola, akármennyit is szidják. Jó nagy udvar, nincsenek folyosón verekedések, kedves menzás és tanárnénik és bácsik (és jó a kaja is :D )

2020. febr. 25. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az alsó tagozat rossz!
2020. máj. 2. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A német tanár egy rohadt szemétláda, tapasztalatból mondom
2020. máj. 2. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazok tanítanák akik engem, a vége az lett, hogy iskolapszichológushoz kellet járnom
2020. máj. 2. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A német tanár egy rohadt szemétláda, tapasztalatból mondom
2020. máj. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!