Gábor Dénes főiskola vagy Milton Friedman egyetem?
A GDG-re akkor se mennék, ha fegyverrel kényszerítenének, mivel nagyon rossz híre van. Egész életemben bélyegként viselném.
Marad a Milton. Ezt bevállalnám.
A Milton-t(korábbi zskf) is savazzák rendesen, de ha ebből a kettőből kellene választanom, akkor az a Milton lenne.
Már csak azért is, mert a Miltonon alap- és mesterképzéseken is vanna államilag támogatott férőhelyek!
A GDF-en csakis önköltségesek a szakok.
Szerintem nem érné meg, mert csak önköltséges képzés van az említett szakon mindkét főiskolán, valamint nem számítanak színvonalasnak, ezért egyiket sem javaslom. Bár a GDF az inkább egy műszaki beállítotságú, míg a Milton (ZSKF) inkább gazdaság- bölcsész- és társadalomtudományi beállítottságú.
Ha Budapesten akarsz tanulni gazdinfót, akkor inkább javaslom a Corvinust, a BGE-t, vagy az Óbudait.
Vidéken is vannak jó választások:
Pl.:
Debrecen, Szeged, Miskolc, stb.
És ezekre állami támogatással is bejuthatsz.
#4.
Ja, bocs.
A tavalyi ponthatárokat néztem(felvi), és ott nem láttam állami támogatású gazdaságinformatikus képzést. Ezek szerint akkor indítani fognak államit. De mindegy, akkor sem javaslom egyiket sem (bár a kettő közül inkább a Milton).
Egyértelműen a Milton, hamarosan az egyik legerősebb gazdasági egyetem lessz az országban. (Saját tapasztalat)
Elmúlt 1-2évben hatalmas változások zajlottak le, amelyek rohamosan javítják az egyetem színvonalát, hazai, nemzetközi megítélését!
Ezt mindenhova odafosod, kedves utolsó?
Attól mert a GDF-nél jobb, soha a büdös életben nem fogja megütni azt a szintet, amit a Corvinus, ELTE-GTI vagy a BGE képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!