Mennyire nehéz a Berzsenyi Dániel Gimnázium 6. osztályos specmat. Tagozata?
Nem oda járok.
A Berzsenyibe a hatévfolyamos specmatra központit kell írni. A mateknak legalább 40 pontosnak kell lennie. Írtál központit?
1995-2001-ig oda jartam, szoval azota sok dolog valtozhatott. Real targyakbol voltam jo, azok - nekem - konnyuek voltak, a human targyak nem nagyon erdekeltek, ugyhogy azok nem.
Ha nem vagy oda valo, valoszinuleg mar a felvetelin kiszornak. Ha felvesznek, de kesobb meggondolod magadat, atmehetsz egy masik (negyosztalyos) osztalyba, vagy leadhatod a plusz matekoraidat valami mas helyett (nalunk angol lett volna).
Jellemzoen sokat kernek, de azt korrekt modon le is adjak. Sok targyat kisebb csoportban tanitanak (pl. matekot 2, nyelvet 3 reszre osztva a 30 koruli osztalyt).
Amugy az, hogy most 5-os vagy, az inkabb a teljesitheto minimum. A szokasos inkabb az, hogy versenyeken benne vagy a topban - persze orszagos szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!