Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A szülők fellebbezhetnek?

A szülők fellebbezhetnek?

Figyelt kérdés
Félévi bizonyítványláz! Az egyik tanítványomat 1.9 átlagra megbuktattam. Az intézmény házirendje nem rögzíti, hogy lenne konkrét kerekítési szabály az osztályozás esetén. Ez a szaktanárra van bízva. Nálam 2.0 átlag alatt nincs elégséges osztályzat. Aki érettségizni szeretne az ne 2.0 alatti átlaggal legyen elrugdosva odáig. A szülő most az intézményvezetőnél tett panaszt, és fellebbez a félévi jegy ellen. Ebben az esetben dönthetnek a szülő javára és kaphatok ezért bármilyen elmarasztalást?
2020. jan. 27. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

#10, #7es vagyok. A gyerek 17-18 év körüli, most fog érettségizni, szavazhat, tovább tanul vagy teljes munkaidőben fog dolgozni és nem jön rá magától, hogy talán egy picit tanulni kéne? Hagyjuk már, hogy a tanár motiválása meg hatalmi fitogtatás. Tanulni kéne!!! Egy picit. Teljesíteni. A kettesért. Magától is.

24

2020. febr. 6. 07:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Az ügy lezárult! A szülők feljelentettek az intézményvezetőnél, hogy igazságtalanul értékeltem a gyereket a félév végén. Az igazgató egyből közölte a szülőkkel, hogy az intézményben nincs megszabva, hogy milyen átlagtól kell megadni a jegyet, és minden a szaktanárra van bízva. Ezen kívül az intézményvezető is támogatja azt, hogy az érettségi tárgyakból 2.0 alatti átlaggal ne adjunk elégséges jegyet.
2020. febr. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!