Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek az EKE-ről...

Mi a véleményetek az EKE-ről vagyis az Eszterházy Károly Egyetemről és a BGE-ről? Főleg HR szak érdekelne mindkét helyen.

Figyelt kérdés

Idén mennék egyetemre és nagyon gondolkozom azon, hogy ezekre a helyekre adjam be a jelentkezésem, ezen belül is emberi erőforrások azaz HR szakra, mi a véleményetek róla illetve az egyetemekről? A tanárok milyenek ezen a szakon? A közösségi és a kollégiumi életre is kíváncsi lennék. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. jan. 26. 23:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

1.EKE - emberi erőforrások

2.BGE - szintén emberi erőforrások

Azért döntöttem így, mert a matek nem az erősségem, és majd a mestert a BGE-n tervezem megcsinálni. Valamint nekem az EKE barátságosabbnak tűnt.

2020. márc. 11. 14:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Az elején kompenzálnak az EKE-n,de utána jön a fekete leves az előadók képében, akik sokszor úgy alkalmatlanok a szakmájuk végzésére,amennyire. És sajnos nem egy ilyen van.
2020. márc. 11. 18:38
 13/21 A kérdező kommentje:

Majd igyekszem nem kiesni és minél hamarabb elvégezni. :D

Nem is várom, hogy minden tökéletes lesz egyébként, ha már van normális közösség és az előadók között olyan, aki le tudja adni amit kell, akkor szerintem nem lesz sok bajom vele.

2020. márc. 11. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Milyen a HR képzés?
2021. jún. 19. 23:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem rossz, mondjuk még sok szórótárgy van sajnos.
2021. jún. 20. 03:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert kívánok! Sok amúgy a matek és nehéz?
2021. jún. 20. 20:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi, igen van matek, de teljesíthető, max kérsz egy kis segítséget hozzá. :)
2021. jún. 20. 20:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, ezt örömmel hallom!

Mesterképzésre is HR-re szeretnél menni? Ha igen hová?

Az alapképzéses HR után van szerinted értelme a HR mesternek? Én is gondolkodom a HR-en, emiatt érdekel.

2021. jún. 20. 20:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Mesterre nem hiszem. :D de még simán lehet róla szó, szerintem pesten csinálnám. Erre nem tudok válaszolni, mivel még csak most leszek másodéves, de én úgy látom el tudsz helyezkedni vele, mert azért sok helyre kellenek, meg nem beszélve arról, hogy elég szerteágazó. Igazából sokan gazdálkodás és menedzsment szakra mennek, de én azt hallottam, hogy főleg amiatt, mert nem tudják mit kezdjenek magukkal. A HR-t én konkrétan az emberek miatt választottam, mert nem szeretem a monoton munkát, illetve érdekel is ez az irány, aztán ki tudja hol helyezkedem majd el vagy mit fogok csinálni pár év múlva. :)
2021. jún. 20. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm az információt! Minden jót kívánok Neked és sikeres éveket!
2021. jún. 20. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!