Mi a véleményetek az EKE-ről vagyis az Eszterházy Károly Egyetemről és a BGE-ről? Főleg HR szak érdekelne mindkét helyen.
Idén mennék egyetemre és nagyon gondolkozom azon, hogy ezekre a helyekre adjam be a jelentkezésem, ezen belül is emberi erőforrások azaz HR szakra, mi a véleményetek róla illetve az egyetemekről? A tanárok milyenek ezen a szakon? A közösségi és a kollégiumi életre is kíváncsi lennék. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
1.EKE - emberi erőforrások
2.BGE - szintén emberi erőforrások
Azért döntöttem így, mert a matek nem az erősségem, és majd a mestert a BGE-n tervezem megcsinálni. Valamint nekem az EKE barátságosabbnak tűnt.
Majd igyekszem nem kiesni és minél hamarabb elvégezni. :D
Nem is várom, hogy minden tökéletes lesz egyébként, ha már van normális közösség és az előadók között olyan, aki le tudja adni amit kell, akkor szerintem nem lesz sok bajom vele.
Köszi, ezt örömmel hallom!
Mesterképzésre is HR-re szeretnél menni? Ha igen hová?
Az alapképzéses HR után van szerinted értelme a HR mesternek? Én is gondolkodom a HR-en, emiatt érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!