Van itt olyan aki a Szent István Egyetemen jár mesterképzésre levelező szakon?
Elsősorban a budapesti gazdasági kar érdekelne. Az érdekelne, hogy mennyire teljesíthető a levelező tagozat munka mellett ? Big4 cégnél dolgozom, úgyhogy néhány időszak nekem elég megterhelő a melóban.
Ui.: bocsi ha elírtam valamit, melóba rohanás közbe írok, tegnap kaptam meg a jó hírt.
Köszi szépen előre is!
Szia!
Én most tervezem beadni a jelentkezést levelezős pénzügy mesterre. Ha már lesz saját tapasztalatod, kérlek majd írd le. Keresgélem a véleményeket az oktatás minőségéről de még nem győztek meg. Így eléggé vacilálok egyelőre.
Köszönöm!
Írtam nekik emailt, azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy mennyire lehet összeegyeztetni a munkával a levelezőt. Ezt a választ kaptam: "A gödöllői helyszínen minden szemesztert megelőzően van a két hét konzultáció, utána szombatokra elosztva a vizsgák.
Budapesten nagyjából kéthetente péntek 14 órától és szombaton egész nap vannak beosztva az órák.
Üdvözlettel: Éder Zsófia"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!