Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szent István Egyetem Gépészmér...

Szent István Egyetem Gépészmérnöki MSc levelezőn mennyire kötelező bejárni az órákra?

Figyelt kérdés
Gépészeti Mechatronika, Műszaki fejlesztés, Gépipari technológia specializációk érdekelnek (Ebben a sorrendben). Teljes állásban dolgozom, a hétköznapi órára járást csak szabiból tudom megoldani. Erre a célra évente 6+6=12 napot tervezek kivenni max. Szombatonkénti bejárást megtudom oldani, az nem gond természetesen. Vizsgákra nem kell szabit kivennem mert annyira a munkahelyem rugalmas hogy vizsgázgatni, ZHzgatni ilyesmi eljárjak aztán gyorsan visszamenjek melózni. Ösztöndíj, pénz, állami finanszírozással kapcsolatos dolgok, ilyesmik nem fontosak mert eleve fizetősön leszek. A tananyag önálló elsajátítása nem gond (nem az első Msc diplomám illetve a szakterülethez közel dolgozom) tehát pusztán az hogy bejárás nélkül esetleg nem értem meg az anyagot nem szempont. Az egyetlen lényeges szempont amire a kérdés vonatkozik, hogy mennyi az a minimális hétköznapi(!) bejárás ami szükséges ahhoz, hogy aláírásom és jegyszerzési lehetőségem legyen az egyes tárgyakból. Bármilyen tanács, tapasztalat érdekel ezzel kapcsolatban.

2019. júl. 10. 00:53
 1/1 Vodafonelive ***** válasza:

Én májusban végeztem ott a létesítménymérnökin levelezőn. Első félévben matek és fizika volt a közös gépészekkel. Nem volt katalógus bár én akkreditáltam ezeket.

Első órákra menj be ott elmondanak mindent pl van-e házi, zh az órákon vagy csak vizsga, tanár elérhetősége akár mobil. Én mindig bejártam de sok értelme nem volt, aki nem járt be ugyan úgy teljesített.

Mellesleg én is bejelöltem levelezőn ugyan itt a gépész msc-t, de így a diplomamunka után kicsit elegem lett ebből a suliból és utolsó helyek közé raktam jelentkezésben.:)

2019. júl. 10. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!