Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány pontos lett a központi...

Hány pontos lett a központi írásbelije a gyerkőcötöknek?

Figyelt kérdés
Nálunk 31-31,és mérges vagyok,mert a mateknál és a magyarnál is azért vesztett sok pontot,mert nem maradt rá ideje..Miért nem lehet egy rohadt egész órát adni,csak 45-öt? Nyolcévi munkájuk van benne,és nem ér meg egy órát?? Ez nem a valós tudását tükrözi a legtöbb gyereknek,mert nem tudta kihozni az enyém se magából a maximumot... :-(

2020. jan. 23. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es, nem csak az én véleményem többekkel akikkel beszéltem ugyanígy gondolták, de amúgy szerintem a 61 pont nem vészes
2020. jan. 29. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:

A válaszokat látva a 60 pontommal (ebből 40 a magyar...) inkább elásom magam :"D

Magyaron kb. 10 percet unatkoztam, a matek felét pedig nem is értettem ...xD

2020. febr. 17. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
88 pontot ért el. 46 magyar, 42 matek. Nem készülte magát halálra, és a 2*45 percbe is belefért, mondjuk azt mondta, hogy a matekban még kellett volna 5 perc. . Ettől függetlenül lehetett volna jobb is, sok figyelmetlenségi hibája lett. Szerintem is jól szőr ez a módszer, mondjuk az eljárás többi része kissé bonyolult. (de nem rossz)
2020. márc. 10. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Szűr *
2020. márc. 10. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!