Hol éri meg rendőrnek tanulni? A NKE-t érdemesebb elvégezni vagy valamelyik rendészeti szakgimnáziumot? Sokkal jobban megéri az egyetem +3 év?
Figyelt kérdés
A tanulmányi eredményeim jók, és a fizikai állapotom is, szóval nem attól félek, hogy nem vennének fel az Egyetemre, hanem csak, hogy nagyon hosszú idő a szakgimnáziumhoz képest és 4 évig nem keresek pénzt...2020. jan. 22. 21:29
1/1 anonim válasza:
Rendőrnek igazából sehol. Ha már mindenképp az a bohókás gondolat cincog a fejedben, hogy erre a meglehetősen trágya* szakmára adod a fejed, akkor feltétlenül egyetemre menj. Azért mondom ezt, mert amikor kb 30-35 éves korodra rájössz, hogy anyám én nem ilyen lovat akartam akkor teljesen más lehetőségeid lesznek ha egyetemi diplomával szerelsz le mintha érettségivel
*trágya: a rendőrökkel semmi bajom, a munkakörülményeik és a fizetésük viszont saját bevallásuk szerint egy fs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!