Kreditbeszámítást csak egyszer egy tantárgyhoz lehet használni?
Figyelt kérdés
(ME-GTK)
Angol szaknyelvből az év elején kreditbeszámítással éltem, amit el is fogadtak. Ez az első féléves kurzusra szólt. A második félévben ugyanúgy lehet a második féléves kurzusra beszámíttatni a tárgyat? Szinte semmit se találok az interneten erről.
2020. jan. 22. 16:47
1/1 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem volt egy tantárgyam amit két tantrágyra is leadtam, mert az a két tantárgy tematikában egyezett azzal, ami meg volt. Ugyanarról volt szó csak itt ketté szedték, de ugyanazt adták le, tudásban sem volt kevesebb, csak előadásonként kevesebb volt az anyagrész. Szóval lehet. A lényeg, hogy tematikába egyezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!