Ez így normális? Régen is így volt?
11edikbe járok gimibe és hamarabb kezdek mint a szüleim és később végzek. Szoval az hogy h-cs fél 7tól 4ig suliba vagyok pénteken pedig 14:30ig. Ez így szerintetek normális?
És utána még tanuljak 1-2órát?
Azt nézd meg, hogy hány tanítási órád van hetente, és vesd össze a tantervi óraszámokkal. Milyen óra kezdődik nálatok fél hétkor? A minusz egyedik? mert nulladikról már hallottam...
Ha fél héttől folyamatosan óráid vannak ddélután négyig (persze óraközi szünetekkel, az nem normális, főleg ha ezek mind kötelező órák. Nincs közte ebédszünet? Lyukasóra?
Ha nincs, forduljatok az oktatási ombudsmanhoz!
3-as, nem feltétlenül emelkedik folyamatosan az idővel, én 1997-ben kezdtem, és 10-11-ben 38-38 órám volt egy héten (igaz, 11-ben volt benne 3 óra fakt).
Kérdező: ez van. Amúgy nem normális, régen sem volt az. Ha csak 1-2 órát kell tanulnod, akkor szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!