Gáz 28 évesen csúszással alapszakon diplomázni?
Figyelt kérdés
Bölcsész diplomával..
Najó, igazából szociológia.
2020. jan. 18. 23:07
1/8 A kérdező kommentje:
Mármint nem ennyit csúsztam, hanem 25 évesen kezdtem.
2020. jan. 18. 23:11
3/8 anonim válasza:
Az egyetem kortalan.
Elvileg az értelmiségiek között nincs korbeli különbség.
4/8 anonim válasza:
Semennyire nem gáz. Még jól is fog jönni, amikor majd 40+ évesen le akarsz tagadni 10 évet a korodból.
Mihez kezdesz a diplomáddal? Amúgy ez egy szuper diploma szerintem, én örülnék, ha nekem is lenne.
5/8 anonim válasza:
hát ha 25 évesen kezdted, akkor nem gáz, teljesen jó. ha 18-19 évesen kezdtél volna és úgy tartott volna 10 évig egy szociológia szak, na az gáz lenne.
6/8 anonim válasza:
Utolsó: ha 18-19 évesen kezdte volna akkor se lenne gáz. Miért gond az ha valaki 10 év alatt végez? Ismerősök is voltak 10 évig egyetemen. Mellette dolgoztak, passzívon voltak, mást csináltak stb. Nem tudtak minden tárgyat felvenni egy félévbe... szóval nem kell azonnal valakit lenézni, mert nem tudod mi miért van. Aki kapja hátulról a támogatást és semmi mással nem kell törődnie, azért annak könnyebb.
7/8 anonim válasza:
Nem gáz. Szerintem 5-6 év az általános. Kevés aki 3,5 év alatt megcsinálja.
8/8 anonim válasza:
Tényleg kevés. Még az is rátol egy félévet aki nem csúszna, hogy csak a szakdoga maradjon hátra és normálisan feltudjon készülni vagy mellette gyakornok valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!