Szerintetek van esélyem Tatára az Eötvös Gimnáziumba (humánra mennék)?
Figyelt kérdés
A jegyeim jók 3 jegy kivételével elvileg 5-ös. A felvételitől többet vártam. Magyar kb. 41 pont, matek 31. Őszinte véleményeket és saját történetet is várok (ha téged is felvettek vagy ha nem).2020. jan. 18. 16:06
21/29 anonim válasza:
Az Arany János osztály most volt nulladikos, most kezdik a 9.-et 17 fővel, 15 főt vettek fel humánra. Így lesz egy osztály
22/29 anonim válasza:
Az AJ-sek már ott vannak egy éve, tehát már csak nekik is 4 évük van hátra. Nehezebb lesz, mert ők már összeszoktak, a humánosok meg most mennek majd.
Így lesznek az osztályok:
A: Kéttannyelvű
B:AJ+humán
C: Biosz-kémia/német
D:Matek
23/29 anonim válasza:
Általános miért nem indul? Lehet tudni, hogy kik lesznek az ofők?
24/29 anonim válasza:
Szerintem simán indulhatna több osztály. Miért csökkentették a létszámot?
25/29 anonim válasza:
Tankerületi rendelet értelmében kellett módosítani.
Igen, tudni az ofőket.
26/29 anonim válasza:
Általános tagozat pedig már évek óta nincsen, meg elég gyenge tagozat volt...
27/29 anonim válasza:
A tatai Eötvösben tavaly még indult általános, a biosz-kémiával összevonva a szokásos módon ....nem tudom előző, te mire gondolsz.
28/29 anonim válasza:
Idén szeptembertől nem indul. Tavaly még indult 9-es ált.tagozat. Ha jól tudom, a term.tud osztállyal.
29/29 anonim válasza:
Szerintem azok lesznek az osztályfőnökök, akiknél a beiratkozás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!