Szerintetek van esélyem Tatára az Eötvös Gimnáziumba (humánra mennék)?
Figyelt kérdés
A jegyeim jók 3 jegy kivételével elvileg 5-ös. A felvételitől többet vártam. Magyar kb. 41 pont, matek 31. Őszinte véleményeket és saját történetet is várok (ha téged is felvettek vagy ha nem).2020. jan. 18. 16:06
1/29 anonim válasza:
Szerintem biztos h ilyen eredményekkel bekerülsz.
Én anno matekra jutottam be sokkal rosszabb felvételivel.
2/29 anonim válasza:
Tuti bekerulsz. En ennel tobb ponttal jottem megis paraztam nagyon szoval megertem ha izgulsz, de ilyen pontokkal humanra (ahova nem valami sok pont kell) bent leszel boven.
3/29 A kérdező kommentje:
A válaszokat nagyon szépen köszönöm! Most ideig-óráig nyugodt vagyok...
2020. febr. 2. 20:12
4/29 anonim válasza:
Szia! Ennyi ponttal bármelyik szakra bejutsz.
Itt meg tudod nézni a korábbi évek ponthatárait: www.felvizsga.eu
5/29 anonim válasza:
Szia!
Én is idén felvételizem ugyanoda mint te, humán szakra.
Hasonló eredményeim vannak, mint neked, én is ugyanúgy többet vártam a felvételitől. Szorítok neked, hogy sikerüljön. Ha esetleg van kedved, beszélgethetünk, hiszem ha minden jól megy, jövőre osztálytársak leszünk.
Ne aggódj (aggódom én helyetted is eleget :D), minden rendben lesz.:)
6/29 anonim válasza:
SZia! Tudod esetleg, hogy humánra mennyi volt a ponthatár?
9/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem voltak ponthatárok, ranglista alapján vettek fel. Én először kéttannyelvűre jelentkeztem, de mivel nem láttam sok esélyt arra, hogy felvesznek ezért ide is a humánt írtam ki. Igen felvettek, de kéttannyelvűre. :)
2020. jún. 12. 15:36
10/29 anonim válasza:
Gratulálok. 😊 Biztos tök jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!