Hogy zajlik a Balekhét a Miskolci Egyetemen?
Figyelt kérdés
más egyetemekkel ellentétben tudom, h a miskolcin balekhét van, valaki elmesélné milyen hosszú (úgy tudom kb. 1 hét), hogy vannak a programok, hol szokott lenni, ottalvós "tábori" jellegű-e?2010. júl. 21. 23:06
11/15 anonim válasza:
ha iszol minden jó lesz, tapasztalatból beszélek:)
sok ismerőst szerezhetsz ami nem rossz ha van, jó az ha van kihez fordulj ha segítségre van szükséged. ha lehet igyál vagy csinálj úgy mintha innál a flakonból kell inni és nem nézik ,h megittad-e:D ha nem iszol kinéznek. találj ki valami nagyon jó indokot ,hogyha nem akarsz inni. ittasan sokkal jobb buli az egész
12/15 anonim válasza:
fuh... hát én holnap indulok fel miskolcra balekhétre... köszönöm az első kommentelőknek a biztató válaszokat :D
13/15 Lily Aldrin válasza:
A balekokítás a Selmeci hagyományokat szolgálja, ellentétben egyes válaszolók, tudatlan véleményével, ezek igen régi hagyományok és nem kis HÖKösök találták ki.
úgy járj utána, hogy Selmeci hagyományok,pl:
aki az ilyeneket leszólja, az valószínüleg elég magánakvaló emberke, aki nem tud új ismeretségeket kötni.
Mindenesetre, nagy összekovácsoló szerepe van. Ez a lényeg. és jó buli:)
14/15 Stordy válasza:
Sziasztok! Én idén lettem MFK-s (Műszaki Földtudományi Kar, és ahogy olvasom vissza a hozzászólásokat, hát rendesen megdöbbentem. Most vasárnap megyek és csütörtökön jövök majd haza. Nemtudom milyen lesz, de majd meglátom.
15/15 Stordy válasza:
A balekhét a bányász csoportnál úgy zajlik, hogy akik 1--es csoportba tartoznak kapnak egy sisakot, és abból kell EKS-et (Egy Kőbányai Sört) inni teljesen az egészet. Minden reggel kísérő pálinkát kellett inni, meg kocsmatúra van, összesen 6 kocsmába kell betérni és lehet választani sört, vbk-t (vörösboros kola), stb. Nagyjából így zajlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!