Hogy zajlik a Balekhét a Miskolci Egyetemen?
szia!
Ha jól tudom, a balekhét a gólyatábor. Tavaly előtt nekünk folyamatos ivászatból, kocsmatúrákból, meztelenkedésből is hasonlókból állt. :S Én nem vettem részt ezekbe a "programokba", eléggé ki is néztek. Egyébként kb minden este bulizni fogtok menni, valamint a szervezők beiktatnak 1-1 kirándulást is a környékre. Megismeritek az egyetemet és hasonlók.
Amúgy jelzi a dolog színvonalát, hogy ezzel a rettenetesen ciki szóval jelölik.
Balekhét...:) Tuti, hogy olyan HÖK-ös kisfiúk és kislányok szervezik, akik a szandálhoz fehér, hosszúszárú zoknit vesznek fel és csak az ilyen hülyeségek szervezésével érhetik el, hogy meztelen testeket lássanak. Általában ezek gimis korukban nem ittak alkoholt és ezért nagy újdonság a számukra, hogy kiszolgálják őket.:)
első vagyok: HÖKös szervezőkkel semmi baj, inkább a társasággal akik ott vannak- gondolok itt az első évesekre.
Nem a HÖKösök mondják h "menjél kocsmázni" vagy hogy a lányok feküdjenek össze akárkivel. Egyszerűen semmi színvonala nincs az egésznek, balekavatót is utáltam pl, meg a hasonló szavakat h firmák, keresztszülők -ahol keresztanya a fiú, keresztapa lány- meg h leöntenek sörrel keresztelőn meg ilyenek. Meg a balekoktatás ami sokunk számára anno elég megalázó volt. Én így, h oda járok, mondhatom h számomra a ME nem tartozik a színvonalas sulik közé, már csak ebből a szempontból sem, és hha jelentkezhetnék máshova, nem csak 1 évem lenne még ott, tuti váltanék!
Hú... Miskolcra jelentkeztem és szerintem van elég pontom, hogy felvegyenek, szóval szerintem szeptemberben ott kezdek.
De hallottam arról, hogy az ilyen balekoktatásra meg gólyatáborba nem kötelező elmenni. Szerintetek akkor mi lesz? Nincs kedvem, hogy ott annyi ember megállazza a másikat, mivel alapból is késtem 1 évet (7 évesen kezdtem a sulit) + nyelvis is voltam (5 évig tartó szakközép) így közel 20 évesen nem lesz kedvem ezekben részt venni, ahogy olvasom.
Ti mit tennétek? (értelmes választ várok, ha lehet:D)
Szia!
Én írtam előzőleg is, tényleg nem kötelező ezeken részt venni. Október- november körül van a balekoktatás, pár hétig tart, utána pedig a balekkeresztelő. Tőlünk sokan nem voltak, annyi hátulütője van a dolognak, hogy akkor elvileg nem vehetsz részt szakesteken, ill. nem hordhatsz egyenruhát. Az én évfolyamomba is van olyan aki 2-3 évvel idősebb tőlem, és anno én is 5 osztályosba jártam + késtem is, szval 20 évesen kezdtem.
Szerintem 1-2 hónap alatt rá jössz, milyen a csoportod, ismerkedni fogsz, ha megismerkedsz a szervezőkkel, nem fognak szívatni - nálunk a balekoktatás szervezői pl a haverokat nem szívatták.
Gólyatáborba(balekhét) meg olyanok voltak, h ki tud 1 perc alatt több szexpózt bemutatni meg ilyenek:S Szval számomra gáz volt az egész. Egyébként ha nem mennél el, se gólyatáborba, se máshova, ne aggódj, semmiről se maradsz le!
Kedves kérdező!
Minden karon másképp zajlik a balekhét. Az idei balekhét 2010.08.22-26. között lesz megtartva. Általánosan a programok: közös bemutatkozás, az egyetem megismerése és hosszabb-rövidebb kirándulások Miskolcon és környékén. Mivel minden karon változik a program nem tudom itt leírni. Nálunk (bányászkar)lesz Egyetemi séta, kirándulás kisvasúttal az Őskohóhoz, kari sportnap, belvárosi séta.
Hol szokott lenni? A Miskolci Egygetmen
És igen, ottalvós, tábor jellegű, a kollégimokban kap elhelyezést mindenki.
Az előttem válaszolóknak: Azért nem kell általánosítani. Írjatok kart is a negatív tapasztalatotok mellé. A balekhét kifejezés kb 275 éve így van, mivel 1735-ben alapították a bányászkart és nem is fogunk változtatni rajta. Nálunk nem a HÖK szervezi és nem hordunk szandált és fehér zoknit sem.
Inni nem kötelező és mindig ügyeltünk arra, hogy ne legyen szexuálisan (vagy bármilyen más jellegűen) megszégyenítő feladat kiadva. Sőt, mindenkit tájékoztattunk arról, hogy ha ilyesmit tapasztal, akkor keresse meg a Valétát (minket) és mi intézkedünk.
Mielőtt valamit rágalmaztok gondoljátok végig, hogy van e bármi fogalmatok a dologról.
Nyugodtan lehet kérdezni még, elég sok balekhetet végigcsináltam már. A mostani lesz a hatodik...
"Amúgy jelzi a dolog színvonalát, hogy ezzel a rettenetesen ciki szóval jelölik.
Balekhét...:) Tuti, hogy olyan HÖK-ös kisfiúk és kislányok szervezik, akik a szandálhoz fehér, hosszúszárú zoknit vesznek fel és csak az ilyen hülyeségek szervezésével érhetik el, hogy meztelen testeket lássanak. Általában ezek gimis korukban nem ittak alkoholt és ezért nagy újdonság a számukra, hogy kiszolgálják őket.:)"
Hülyeségeket miért beszélsz? Látszik, hogy közöd nincs az egészhez, mégis osztod a baromságaidat. Képzeld, egyik szervező sem olyan amilyennek leírtad. Nem tudom miért kell az ilyen nyomorékoknak, akiknek közük nincs az egészhez beleugatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!