Holnap tényleg megkapom smsben hogy felvettek-e?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kiteszik a felvételi ponthatárokat 8kor a felvi-n, de ha esetleg nem lenne rá lehetőségem h megnézzem, mindenképpen kapok smst ? És azt is leírják benne hogy felvettek-e ? 3 helyre jelentkeztem és mindhárom helyről kapok értesítést azzal kapcsolatban hogy felvettek-e? Előre is köszönöm a válaszaitokat2010. júl. 21. 21:51
1/6 anonim válasza:
szia!
akkor kapsz sms-t ha a jelentkezésedkor megadtad a mobilszámodat. de van úgy h már fél8kor jön az sms és azt se tod h mi van de van úgy h jóval 8 után...
remélem hogy minél előbb mert már nehezen bírom ezt a várakozást... :D
amúgy azt nem tudom h mi lesz az sms tartalma hogy mind3 helyről kapsz-e de ez engem is érdekelne :D
2/6 anonim válasza:
Gratulálunk! Ön besorolást nyert a x egyetem y szakára...
Én valami ilyesmit képzelek el
Már várom!
3/6 anonim válasza:
Én anno-2éve- az összes helyről kaptam, de mire megkaptam az smseket már tudtam a netről, hogy hova vettek fel.:)
4/6 anonim válasza:
Én tavaly a következő sms-t kaptam: OFIK nem hivatalos tájékoztatás: Ön nem nyert besorolást egyetlen felvételi helyére sem.
De amúgy csak onnan kapsz, ahova felvettek.
5/6 anonim válasza:
Szerintem te azt fogod megkapni sms-ben, hogy sehova nem vettek fel.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak : Köszönöm válaszod sokra értékelem, és az intelligenciád is :) Sajnos tévedtél...:S
Köszönöm válaszaitokat, és felvettek ahová akartam:)
2010. júl. 23. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!