Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Latin nyelvizsgával megkaphato...

Latin nyelvizsgával megkaphatom a diplomát?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy tudom élő idegen nyelv kell a diplomához, a latin viszont már halott...

Bár ez lehet, hogy diplomafüggő, felvi.hu -n van róla info a szakkeresőben/leírásokban.

2010. júl. 21. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez szakonként változó, miért nem az illetékeseket kérdezed meg? Egyébként nem valószínű, nálunk pl. csak azt a nyelvet fogadják el, amin van szakirodalom.
2010. júl. 21. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hova jársz. Az ELTE-TTK elfogad minden nyelvet, amiből van akkreditált nyelvvizsga. Holt nyelvek is játszanak.
2010. júl. 21. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Am még nem tudtam megkérdezni senkitől, mert most mek csak tovább, remélhetőleg felvesznek, mert jól teljesítettem /Pázmány/. De csak latin nyelvvizsgám van, angolhoz hülye voltam, és azt mondták, hogy egyetem mellett nem lesz erőm meg időm nyelvvizsgázni. Egyébként azért is kérdéztem, mert törire megyek tovább, és annak van köze hozzá, szal csak elfogadják.
2010. júl. 22. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!