Kb. hányig van egy gimnazista manapság a suliban egy nap?
#1 vagyok, nálunk is 3-kor. Unokatesóméknál 15:15 (hosszabb szünetek).
Amúgy igen, nálunk főleg sok óra van, de más iskolákban sincs sokkal kevesebb, heti ±2-3 óra eltérés lehet max.
Nem érzitek soknak azt, ha du. 3-kor végeztek? Ha arra gondolok, hogy utána még mondjuk 1 órás út haza, és utána kell leülni tanulni, akkor az már hosszabb nap, mint sok felnőtt munkaideje…
5. válaszoló: budapesti gimibe jársz bioszos tagozatra? Ha igen, érdekelne, hová jársz és milyen (akár privátban is írhatod, ha nem akarod közzétenni).
"Nem érzitek soknak azt, ha du. 3-kor végeztek? Ha arra gondolok, hogy utána még mondjuk 1 órás út haza, és utána kell leülni tanulni, akkor az már hosszabb nap, mint sok felnőtt munkaideje…"
De, soknak érzem, de nincs mit tenni. Ha más iskolába mentem volna át, mikor még megtehettem volna, akkor sem lett volna könnyebb. Megéri, mert jó eredményeim lesznek az érettségin. Egy gyengébb iskolában malmozással eltölteni 6-7 órát nem túl kifizetődő.
Én sosem ingáztam 1 órát, össz-vissz 20 percet kellett sétálnom. Jó eséllyel indulnak a kolis helyekért azok, akiknek órákat kellene naponta ingázniuk, nálunk is van 8 kolis az osztályban. Úgyhogy van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!