Melyik lenne számomra ideálisabb: gazdálkodás és menedzsment vagy nemzetközi gazdálkodás?
Szia!:) én ng-n tanulok angolul, és valóban már csak angolul indul jövőre ez a szak. Az alapozó tárgyak ugyanazok (nyilván), viszont szerintem utána a gazdmen az kicsit közgázosabb, számolósabb irányba megy el, míg az ng pedig inkább a szociális dolgokra fekteti a hnagsúlyt. Különben fent van mindkét szak mintatanterve az oldalon, ha átbigarászod, rájössz melyiket tanulnád szívesebben. Szerintem a gazdmen különben erősebb alapot ad a közgazdaságtannal kapcsolatban.
És valóban gazdmenesek jóval többen vannak, mint mi, mi kb. 50-en vagyunk (magyarok, van még kb. 20 külföldi) a szakon, tehát tényleg elég válogatott társaság, és ez mindenképp jó, mindenki ismer mindenkit, segítjük egymást, motiváljuk egymást, mindenkiben ráadásul megvan a businessman/woman véna (kivéve bennem:D), tehát már csak a közösség is elképesztő jó alapot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!