Gimiben az igazgató szokott órákat tartani, vagy őt teljesen lefoglalja az iskola vezetése?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, akinek az igazgató volt az egyik tanára? Ha igen, kb. hány órát tartott? Osztályfőnök lehet? Történetet írok, egy magyar gimiben játszódik, ahhoz kellene.2020. jan. 4. 00:43
1/8 anonim válasza:
Biztos van ahol nem tart, nekem általános és közepiskolában is tartott.
2/8 anonymousreview60 válasza:
Nekem a diri volt a magyartanárom 1998-ban.
3/8 anonim válasza:
A legtöbb helyen (fenntartó függő) van meghatározott minimális óraszám nekik is. Nagyságrendileg szerintem kb heti 4.
4/8 Nyakasparasztgazda válasza:
Of Nem lehet.. heti 2 óra a kötelezője
5/8 anonim válasza:
Nekünk egy évig földrajzot (heti 2 óra) tartott, illetve úgy emlékszem, egy másik osztályt is tanított (talán törit), de nekik nem tudom, hány órában, 2 vagy 3 szerintem. 2013-2015 körül.
Ránéztem a volt sulim honlapján az órarendre, idén csak földrajzot tart, heti 2 órában.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is tanít heti 2 órában fizikát.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2020. jan. 4. 14:46
8/8 anonim válasza:
Nálunk nem tanított semmit, mondjuk rajz szakos volt, és szakgimibe jártam, szóval senkinek nem volt soha rajz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!