Egyetemi vizsgajelentkezés: rosszul értem, vagy tényleg úgy van, hogy? (többi lent)
kb 12-en vettünk fel egy tárgyat, 3-4 alkalom van, mindre 3 az alsó limit (felső nincs írva vagy 5), ha az első két alkalmat 1-2-en vesszük fel és emiatt nem lehet, a többinél emelni fogják a limitet?
de ha emiatt nem tudok menni akkor, amikor akartam, az csak nekem szívás és így jártam, vagy tehetek valamit?
Közben rájöttem, hogy ugyanannál a tanárnál ugyanabból a témából mások is vizsgáznak aznap, más kóddal is fut a tárgy, de aznapra közülük sem vette fel senki, van alsó limit, ezért törölhetik a vizsgát? mi van, ha nem nézem meg előtte a neptunt és nem is tudok róla?
így mindenki a maradék 3 időpontra megy, vagy majd lesz egy negyedik?
Reggelente ellenőrizd a neptunod, jön értesítés ha törlik a vizsgálat.
Jobban jársz ha már most átrakod másik időpontra, és akkor legalább tudsz készíteni magadnak egy száz százalékig biztos ütemtervet.
A 4. időpont nem afféle "pótvizsga"? A három vizsgaidőpont a bevett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!