Egyetemi tandíj kedvezmény?
Figyelt kérdés
Előreláthatólag úgy néz ki, hogy a következő félévben nem lesz annyi időm az egyetemre, hogy teljesíteni tudjam a 30 kreditet, viszont passzív félévre sem szeretnék menni, mert jó lenne legalább néhány tárgyat teljesíteni, ha már mind nem is fog menni. Viszont a tandíj fizetése miatt nem tudom, hogy ez mennyire jó megoldás. Mintha hallottam volna arról, hogy bizonyos számú felvett tárgy alatt (vagy kredit alatt, nem tudom pontosan) a tandíjnak csak egy részét, 60-70% körül kell fizetni. Van ebben valami, vagy ez így ebben a formában hülyeség?2019. dec. 3. 19:21
1/1 anonim válasza:
Alapból is kreditarányosan fizeted a tandíjat, de minimum 30%-át ki kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!