Melyik középiskolát válasszam Szolnokon?
Figyelt kérdés
Szeretnék iskolát váltani, azt mondták augusztusban lehetséges.Most mennék 10.-be.Eddig gimibe jártam, de nem jött be szóval ezért.
Szerintetek Kereskedelmi vagy Vízügyi?
pozitívumok és negatívumok egyaránt érdekelnek.
tanárok, elvárások stb.
L/15
2010. júl. 20. 11:26
2/7 anonim válasza:
Szerintem Pálfi ha már nagyon váltani akarsz...De én maradnék gimiben a helyedben. Melyikbe jársz?
3/7 anonim válasza:
Ajánlom a kerót. Viszonylag magas szintű az oktatás, ha gazdasági szakon tanulnál tovább, akkor plusz pontokat is vihetsz. Ha meg nem akarsz fősulira menni, akkor van egy kereskedelmi végzettséged, e nélkül még fagyizóba sem mehetsz dolgozni. De döntően a te érdeklődésedtől függ.
4/7 A kérdező kommentje:
Széchenyibe, de egyébként azzal van a gondom hogy sokat kell tanulni és bejárós vagyok, így nem nagyon van rá időm.
Ezért szerettem volna valami könnyebbet.
köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 20. 16:00
5/7 anonim válasza:
Hát igazából tanulás tekintetében nincs olyan nagy különbség... Ha azt hiszed, hogy Keróban nem hajtanak legalább ugyanúgy, akkor tévedsz. Esetleg más város, ami közelebb van, vagy kolesz?
6/7 anonim válasza:
Ezért ott ne hagyd! A 9. és a 10. elég nehéz, de a 11. meg a 12. sokkal könnyebb. És a továbbtanulásnál úgyis az utóbbi két év eredménye számít. Milyen tagozaton vagy?
7/7 anonim válasza:
A vízügyi jövő tanévtől megy a Pálfyba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!