Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik középiskolát válasszam...

Melyik középiskolát válasszam Szolnokon?

Figyelt kérdés

Szeretnék iskolát váltani, azt mondták augusztusban lehetséges.Most mennék 10.-be.Eddig gimibe jártam, de nem jött be szóval ezért.

Szerintetek Kereskedelmi vagy Vízügyi?

pozitívumok és negatívumok egyaránt érdekelnek.

tanárok, elvárások stb.

L/15

2010. júl. 20. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Vízügyi inkább.
2010. júl. 20. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Pálfi ha már nagyon váltani akarsz...De én maradnék gimiben a helyedben. Melyikbe jársz?
2010. júl. 20. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom a kerót. Viszonylag magas szintű az oktatás, ha gazdasági szakon tanulnál tovább, akkor plusz pontokat is vihetsz. Ha meg nem akarsz fősulira menni, akkor van egy kereskedelmi végzettséged, e nélkül még fagyizóba sem mehetsz dolgozni. De döntően a te érdeklődésedtől függ.
2010. júl. 20. 13:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Széchenyibe, de egyébként azzal van a gondom hogy sokat kell tanulni és bejárós vagyok, így nem nagyon van rá időm.

Ezért szerettem volna valami könnyebbet.

köszönöm a válaszokat.

2010. júl. 20. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát igazából tanulás tekintetében nincs olyan nagy különbség... Ha azt hiszed, hogy Keróban nem hajtanak legalább ugyanúgy, akkor tévedsz. Esetleg más város, ami közelebb van, vagy kolesz?
2010. júl. 24. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért ott ne hagyd! A 9. és a 10. elég nehéz, de a 11. meg a 12. sokkal könnyebb. És a továbbtanulásnál úgyis az utóbbi két év eredménye számít. Milyen tagozaton vagy?
2010. júl. 24. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
A vízügyi jövő tanévtől megy a Pálfyba
2011. ápr. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!