Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mivel éri meg jobban a SOTE...

Mivel éri meg jobban a SOTE mint egy vidéki orvosi?

Figyelt kérdés

Előre kijelentem, a kérdést nem provokatív szándékkal írom, csak érdeklődök. Azt sem tudom, hogy tényleg jobb-e, de van ez a “monda”. Az szerintem nem kérdés, hogy mind a 4 orvosi diplomája értékes és mindegyikkel ugyanolyanak az elhelyezkedési lehetőségek. Legalábbis ez az, amire jutottam, miután itt elég sok kérdést átböngésztem.

Szerintem a legnagyobb eltérés az az, hogy a SOTE a fővárosban van. A legfőbb kérdés számomra az, hogy mivel ott több kórház van, és talán a körülmények esetleg jobbak is, megéri odamenni ezért? Illetve ugye több az ember, változatosabb eseteket is lehet így látni. De nem tudom, ennek mennyire van alapja.

Ti mit gondoltok erről?

Személy szerint nem rajongok a fővárosért, meg az sem előny szerintem, hogy szét vannak szórva az épületek, de kíváncsi vagyok mások (kultúrált) véleményére is.

2019. nov. 30. 18:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
89%
#10 külföldre is simán felvesznek nem fővárosi diplomával, ebből a szempontból sincs különbség.
2020. márc. 10. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!