Milyen bentlakásos iskola van Magyarországon lányoknak?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ahol hétvégére se mennek haza, csak néhányszor egy évben.
Rájöttem, hogy én sokkal jobban tudnék tanulásra koncentrálni, ha nem a suli és a házunk között kéne ingáznom minden nap. Emellett ha kijelölt tanulóidőm lenne, rátudnám magamat venni a tanulásra, és nem vonná el minden hülyeség a figyelmemet.
Mindenfél iskola érdekel, ahová lányok járhatnak.
Érdemes lenne vagy van e-lehetőség utólag becsatlakozni?
Tudnátok ajánlani nekem ilyeneket?
#lány #középiskola #iskola #gimnázium #kollégium #magyar iskola #bentlakásos iskola #Internátus #bentlakásos középiskola
2019. nov. 18. 17:39
1/1 anonim válasza:
Régen a Patrona Hungariae Gimnázium volt ilyen. Oda most is csak lányok járnak, de ha jól tudom már minden hétvégén haza lehet menni, bentlakni se kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!