Lehetséges ilyen? Érettségi.
4 éve a kilencedik osztály elvégeztével otthagytam a gimnáziumot, megszüntetve ezzel a tanulói jogviszonyomat.
Az elkövetkezendő négy évben otthon tanultam magántanárokkal a kerettantterv szerint.
Ezen négy év alatt megtanultam a 4 évfolyam komplett tananyagát. Igen ám, de érettségi vizsgát tenni - legjobb tudásom szerint- csak a 12.osztály végeztével lehet. Illetőleg csak akkor kaphatjuk meg az érettségi bizonyítványt.
Legalább is ezt sikerült kiderítenem egy barátom segítségével. (Google-nak hívják)
Lehetséges lenne, hogy beíratkozzak távoktatasra esetleg levelezőre 10. Osztályba és ott ugorjak a tizedikkel együtt 3 osztályt, így évvégén letéve az érettségit?
Természetesen letéve a 10;11;12. Osztály vizsgáit.
Kérlek csak akkor válaszolj a kérdésre, ha valóban értesz hozzá, esetlegesen van tapasztalatod, rálátásod, használható hiteles információd a témával kapcsolatban.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!