Budapesten könnyű esti tagozatos gimnázium?
Figyelt kérdés
Munka és családi problémák miatt abbahagytam az iskolát, viszont szeretnék leérettségizni most, hogy helyrejött az életem. Jelenleg 25 éves vagyok, és már 7 éve nem jártam iskolába, nem tanultam, így nagyon elszoktam tőle, és amúgy is egy közepes tanuló voltam mindigis.
Nekem az érettségi lenne a lényeges, hogy meglegyen, nem a továbbtanulás, így az sem baj, ha nem olyan magas színvonalú a tanítás, viszont szeretnék átlagos, normális emberekkel körülvéve lenni.
Melyik iskolák esti tagozatát ajánlanátok? Esetleg személyes tapasztalatok?
És lenne még egy olyan kérdésem is, hogy tudok-e az idei tanévre jelentkezni esti tagozaton, vagy majd csak a következőre?
Köszönöm
2019. nov. 6. 15:51
1/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó kérdéshez kapcsolódóan, hogyha tennék esetleg valamilyen különbözeti vizsgát, akkor van-e olyan iskola, amelyik ebben a formában még feltudna venni?
2019. nov. 6. 16:01
3/4 A kérdező kommentje:
11et elkezdtem, de nem fejeztem be, szóval 10
2019. nov. 6. 17:31
4/4 anonim válasza:
Kiderült, hogy mi újság? Találtál sulit? Ha elakadtál, egyszerűen keress rá, hogy milyen esti gimik vannak a közeledben, és írj mindnek egy e-mailt a kérdéseiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!